I første afsnit af podcasten Den Perfekte Shitstorm dykker vi ned i en shitstorm, der var på sit højeste i januar 2023. Den involverer podcastvært og journalist Maria Jencel og rejseselskabet Atlantis Rejser. Julie Fristed, Julie Falster og William Atak guider lytterne igennem hele sagen fra start til slut.

De gennemgår blandt andet, hvordan hele shitstormen startede med en kommentar på en Instagramprofil – og de dykker ned i, hvordan det hele eskalerede og endte i en regulær shitstorm, der spredte sig på de sociale medier, og som blev dækket intenst i de tabloide netmedier og blandt tv-medier.

Holdet bag Den Perfekte Shitstorm har iført sig kyndige og kommunikationsfaglige briller – og med dem ser vært Julie Fristed, journalist Julie Falster og shitstormekspert William Atak nærmere på, hvordan de forskellige parter har håndteret sagen, mens William Atak giver sit bud på, hvilke konsekvenser shitstormen kan få for Atlantis Rejser såvel som Maria Jencel og deres brands.

Shitstormen kort fortalt

Maria Jencel rejser til Egypten med sin familie for at slappe af og fejre nytår – en rejse, der er arrangeret af Atlantis Rejser. Hurtigt efter ankomst finder Maria Jencel ud af, at hotellet ikke lever op til de forventninger, som hun og familien havde til rejsen. Ifølge hende var hotellet uhygiejnisk, maden var uspiselig og gjorde familie syge, og der var højlydt musik udenfor familiesuiten – for blot at nævne nogle af kritikpunkterne fra Maria Jencel. Sagen ender med at blive offentlig, da Maria Jencel skriver en kritisk kommentar om Atlantis Rejser på sangerinden Szhirleys offentlige Instagramprofil. Szhirley er nemlig også i Egypten – og hun er også syg, så Maria Jencel ønsker at vide, om Szhirley også er rejst med Atlantis. Atlantis Rejser vælger at svare på kommentaren fra Maria Jencel på Szhirleys profil, og herfra ruller shitstormen…

Lyt med til Den Perfekte Shitstorm her på siden eller Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts og YouTube.